Groeps RT

Wat?
Groeps-RT, want van samen leren word je samen beter. Daarom geloven we in de kracht van leren in een groep. Onze ervaring is inmiddels dat met en van elkaar leren krachtig werkt op zowel de resultaten als de motivatie.
In de laatste zomervakantieweek bieden we onze Opfrisochtenden weer aan. In een ochtend spelenderwijs de leerstof van het jaar ervoor opfrissen, om goed voorbereid en met zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar te starten. Bekijk hier onze brochure.  

Voor wie?
Voor onze ‘eigen’ leerlingen, maar je bent natuurlijk ook welkom bij de groeps-RT en de Opfrisochtenden als je (nog) geen leerling van ons bent. Je vindt het leuk om samen met andere kinderen te werken. We werken in groepen van minimaal 5 en maximaal 8 leerlingen.

Waar?
In kamer 149 en 150 van het Backer&Rueb-gebouw aan de Speelhuislaan 173 in Breda.

Planning:
Lekker lezen: start na de herfstvakantie 2022. In de leesgroep werken we aan het bevorderen van leesmotivatie en technisch lezen.
Opfrisochtenden: donderdag 1 en vrijdag 2 september van 9.00-12.00 u.
Houd de website, de nieuwsbrief en de facebookberichten in de gaten voor het aanbod van nieuwe groeps-RT, want we spelen altijd in op nieuwe hulpvragen.

Kosten? 
Groeps-RT: 42 euro per sessie. Dit bestaat uit 60 minuten RT, materiaal, begeleiding en evaluatie door 2 RT-ers.
Opfrisochtend: 95 euro voor een ochtend van 3 uur, materiaal, pauzehap en begeleiding door 2 RT-ers.

Hoe? 
Voor meer informatie of het opgeven van je kind, stuur ons een mail, dan sturen wij je een aanmeldingsformulier toe. karinenkarin@rtbreda.nl

Nieuw: RT op school! Vanuit de beschikbaar gestelde coronagelden kunnen wij RT op school verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in het schooljaar 2022-2023.